Facebook Twitter

Rifeilandjes

De Palm Eiland en Renaissance Eiland zijn twee privé-eilanden die voor de westkust van Aruba liggen. Op de kleine rifeilandjes ontbreekt het aan niets voor de gasten, die heerlijk kunnen luieren op het zandstrand in een betoverende Caribische sfeer.

Renaissance Eiland

Het groene idyllische Renaissance eiland, dat eigendom is van het Renaissance Aruba Resort, heeft twee prachtige stranden waar je heerlijk kunt zonnebaden onder het genot van een lekkere cocktail.

Golfvakantie bij Divi Golf & Beach Resort

Meer info & boekenJouw vakantie-eiland bij Renaissance Aruba Resort

Of je nu lekker met z'n tweetjes gaat of met het hele gezin, bij het Renaissance Aruba Resort zit je altijd goed. Het hotel bestaat uit 2 delen. Marina is alleen voor volwassenen, Ocean is geschikt voor het hele gezin. Er is internet, er zijn sport- en wellnessfacilitieten en er zijn diverse winkeltjes ... Meer info en boeken

Renaissance Eiland is ook het leefgebied van enkele tientallen tamme Caribische flamingo's die parmantig over het witte strand stappen. Het eiland is gratis toegankelijk voor de gasten van het luxe Renaissance Aruba Resort. Niet-gasten mogen na betaling het rifeilandje bezoeken.

Boot naar renaissance Eiland

De Palm Eiland

Op ‘De Palm Eiland’, dat eigendom is van De Palm Tours, is een chique recreatieoord gebouwd waar je verder een drankje kunt doen en een fijne maaltijd kunt nuttigen.

Door de prachtige koraalriffen met kleurrijke tropische vissen, met name grote paarsblauwe papegaaivissen, is De Palm Eiland een van de populairste duik- en snorkelplekken van Aruba. Om de aanwas van nieuw koraal te bevorderen is er een vliegtuig en een tourbus afgezonken.

Het rifeilandje is ook in het bezit van een modern waterpark. Dit is voor kinderen natuurlijk het ultieme walhalla. Zij kunnen zich hier vermaken in zwembaden en met daarin verschillende glijbanen.

Het eiland is na betaling toegankelijk en bereikbaar na een vijf minuten durende boottocht. Het veerbootje vaart om het half uur uit. Als je na twaalven komt hoef je maar voor een halve dag een ticket te kopen en dat scheelt want het is niet goedkoop om toegang te krijgen tot De Palm Eiland.