Facebook Twitter

Overige activiteiten

Bowlen

Er zijn verschillende moderne bowlingcomplexen waar je een baan kunt afhuren voor een avondje bowlen, een sport die opmerkelijk genoeg enorm populair is bij de Arubanen.

Beach volleyball

Beach volleyball (strand volleybal) is een populaire sport op Aruba. Er worden steeds meer toernooien georganiseerd.

Beach tennis

Beach tennis (strand tennis) is een sterk opkomende sport. Beach tennis is eigenlijk een combinatie tussen beach volleyball en tennis. Op Aruba is deze sport erg populair en er worden jaarlijks twee evenementen georganiseerd: het Aruba Beach Tennis National Championships en het Aruba Beach Tennis International Championships.

Beach soccer

Beach soccer (strandvoetbal) is een populaire sport op Aruba. Er worden steeds meer nationale- en internationale toernooien georganiseerd.

Fitnessen

Naast de fitnessruimtes van de hotels en resorts bezit Aruba ook een paar moderne openbare fitnesscentra waar je cardio- en krachttraining kunt bedrijven.

Minigolfen

Aruba bezit de grootste minigolfbaan van het Caribische gebied.

Parasailen

Bij veel watersportcentra op Aruba kun je parasailen.

Paintballen

Op Aruba kun je paintballen en er worden zelfs internationale wedstrijden georganiseerd.

Tennissen

Op Aruba kun je tennissen op de tennisbanen van de hotels die vaak ook voor niet gasten te huur zijn. Verder zijn er moderne openbare tennisbaancomplexen op Aruba te vinden.

Waterpretpark

Aruba bezit het grootste waterpretpark van Latijns-Amerika. Morgan's Island bevat tal van indrukwekkende golfslagbaden en glijbanen. Alles draait op Morgan's Island rond het thema 'piraten'.

Waterspeelgoed

Naast het waterskiën, jetskiën en parasailen kun je jezelf nog op vele andere manieren vermaken op het rustige oceaanwater aan de westkust. Populair zijn waterfietsen en de bananenboten. 

Zwemmen

Naast de zwembaden van de hotels bezit Aruba ook een paar moderne openbare zwembaden.