Vlindertuin

Wanneer je prachtig gekleurde vlinders elegant ziet fladderen door het luchtruim begrijp je waarom dit de meest populaire insectensoort is bij de mens. Ze bijten niet, ze steken niet ze zijn alleen maar een genot voor de zintuiglijke waarneming. In de tropische vlindertuin van Aruba kunnen vlinderliefhebbers hun hart ophalen. Tussen prachtige exotische planten, waterpartijen met felgekleurde Japanse karpers en rustgevende muziek word je verwelkomd door honderden adembenemend mooie tropische vlinders uit alle delen van de wereld.

Te Butterfly Farm ArubaThe Butterfly Farm op Aruba

De levenscyclus van vlinders is wonderbaarlijk en integrerend te noemen. Uit de door volwassen vlinders gelegde eitjes kruipen de rupsen naar buiten op zoek naar de jonge en frisse blaadjes van waardplanten. Nadat de rupsen zich hebben volgevreten vindt gedurende een aantal dagen de verpopping plaats. Uiteindelijk barst de pop open en kan de pasgeboren vlinder zich gaan opmaken voor zijn eerste vlucht.

Column: Majestueuze monarchvlinders op Aruba!

"Uiteraard is het zonovergoten Aruba ook gezegend met een heel arsenaal aan vlinders. In totaal negenentwintig verschillende soorten. Daar zit van alles bij..."Lees column

The Butterfly Farm

Als je alles wilt weten over vlinders kun je je het best aansluiten bij een van rondleidingen die dagelijks worden georganiseerd in de ''Butterfly Farm'' van Aruba. Bezoekers die getuige willen zijn van vlinders die zich uit het popstadium vechten en zich opmaken voor hun maiden flight kunnen deelnemen aan de excursie die vroeg in de ochtend start. Bij het krieken van de dag vinden namelijk deze gebeurtenissen plaats in de levenscyclus van vlinders.

RIU Palace Aruba

All Inclusive Hotel RIU Palace Aruba

Ultra all inclusive genieten in het luxe 5-sterren hotel RIU Palace. Heerlijk relaxen direct aan het strand!

Meer info

Reisgids Aruba

Reisgidsen over Aruba

Ga jij op vakantie naar Aruba? Met dit reishandboek kom je op de mooiste plekjes van het eiland!

Meer info

Auto huren op Aruba

Huurauto Aruba

Trek er lekker op uit met je huurauto en ontdek Aruba! Boek je huurauto bij Sunny Cars, een vertrouwd adres!

Meer info

Excursies Aruba

Jeepsafari Aruba

Jeepsafari's, duiken, zeilen, paardrijden en meer: bij Get your guide heb je de meeste keuze uit de leukste excursies!

Meer info

RIU Palace Aruba 

TIPWil jij onbezorgd genieten van een fijne vakantie op Aruba? En hou je van luxe? Dan is het 5-sterren RIU Palace echt een hotel voor jou! Het hotel is super de luxe en heeft een Ultra Al Inclusive formule. Dat is nog eens vakantie vieren zonder stress, heerlijk! Beoordeeld met een 8.3! Meer info & Direct boeken bij TUI!

Catamaran Snorkel Tour met lunch en open bar

TIPDe zon op je huid, je haren in de wind: deze snorkeltour met catamaran is fantastisch! De kapitein brengt je naar de mooiste snorkelspots. Heerlijk luieren op het dek, af en toe spring je in zee en zie je prachtige vissen. Na het snorkelen staat er een heerlijk drankje voor je klaar. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten! Beoordeeld met 4.5 uit 5.0! Meer info & Direct boeken!

Zoek je een voordelige vakantie naar Aruba? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
De Vakantie Discounter
D-Reizen
Beach Check
D-Reizen

Columns Aruba

Bekijk het overzicht van de leukste columns over Aruba