Snorkelen op Aruba

Snorkelen op Aruba is één van de leukste dingen die je op het ABC-eiland kunt ondernemen. One Happy Island staat te boek als een Caribische toplocatie voor parelwitte stranden, maar ook diens betoverende onderwaterwereld mag er zeker zijn. Een maritieme wereld die gevuld is fraai geboetseerd koraal en kleurrijke vissen. Snorkelaars krijgen toegang tot deze fascinerende wereld.

Snorkelen op Aruba met Guide and Go

Catamaran Snorkel Tour

Snorkelen op Aruba is fantastisch om te doen! In het heldere blauwe water kun je genieten van het koraal en alle mooie vissen die er rondzwemmen. De catamaran snorkel tour is een zeiltocht van 4 uur waarbij je de 3 beste snorkelspots bezoekt. Deze trip is inclusief lunch! Reserveer je trip nu op de site van Guid and GoMeer info & boeken

Je kunt aan het wateroppervlakte blijven snorkelen, maar je kunt ook zo af en toe een hoekduikje maken naar de betoverende diepte van de Caribische Zee. Als je een hoekduikje maakt, kom je oog in oog te zwemmen met de Arubaanse zeebewoners, hetgeen uiteraard een bijzondere ervaring is.

Snorkelen Baby Beach

Baby Beach

Baby Beach is een aanbevelenswaardige locatie om te gaan snorkelen op het Benedenwindse Eiland. Baby Beach ligt in het zuidoosten van Aruba op steenworp afstand van San Nicolas. De naam Baby Beach heeft het strand niet voor niets verworven. Baby Beach is namelijk een uiterst kindvriendelijk strand. Als je vanaf het strand de baai inloopt, wordt het oceaanwater pas na 20 meter dieper dan 1 meter. Perfect voor kids. Het water bij Baby Beach is bovendien kraakhelder, heerlijk warm en zit boordevol met tropische vissen. Ideale omstandigheden om te gaan snorkelen. Voor jong en oud.

De Palm Island

De Palm Island is een andere snorkelhotspot van Aruba. De Palm Island is een langgestrekt, smal eiland dat iets ten zuiden van Oranjestad voor de kust ligt. Het koraalrif van De Palm Island zit tjokvol met vissen. Mensen die liefhebber zijn van papegaaivissen moeten sowieso naar De Palm Island togen. Deze levende lappenmanden van betoverende kleuren zijn er namelijk volop te spotten in de water dat het eiland omspoelt. Om De Palm Island te bereiken, bestaat er een veerverbinding tussen het vaste land van Aruba en het eilandje.

Column: Monogame Franse keizersvissen op Aruba!

"Franse keizersvissen zijn één van de meest kleurrijke en prominente bewoners van het Arubaanse koraalrif. Het zijn grote schijfvormige afgeplatte beesten..."Lees column

Zon

Als je gaan snorkelen, moet je niet vergeten om je rug, benen en armen te beschermen tegen de zon. Terwijl jij aan het genieten bent van mooie visjes en het koraal, is de koperen ploert namelijk bezig met de huid van jouw rug, benen en armen te verbranden. Je kunt dit gevaar op twee manieren pareren. Op de eerste plaats kun als je aan het snorkelen bent een T-shirt aanhouden en op de tweede plaats kun je jezelf insmeren met een zonnebrandcrème die waterproof is. Op deze manier voorkom je dat je huid op een vervelende manier verbrand.

RIU Palace Aruba

All Inclusive Hotel RIU Palace Aruba

Ultra all inclusive genieten in het luxe 5-sterren hotel RIU Palace. Heerlijk relaxen direct aan het strand!

Meer info

Reisgidsen Aruba

Reisgidsen over Aruba

Ga jij naar Aruba? Met deze reisgidsen kom je op de mooiste plekjes!

Meer info

Auto huren op Aruba

Huurauto Aruba

Trek er lekker op uit met je huurauto en ontdek Aruba! Boek je huurauto bij TUI Cars, een vertrouwd adres!

Meer info

Excursies Aruba

Jeepsafari Aruba

Jeepsafari's, duiken, zeilen, paardrijden en meer: bij Guide And Go heb je de meeste keuze uit de leukste excursies!

Meer info

Zoek je een voordelige vakantie naar Aruba? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
De Vakantie Discounter
Kras
D-Reizen

Columns Aruba

Bekijk het overzicht van de leukste columns over Aruba