Parasailing

Als je op het strand van Aruba naar de Caribische Zee staart, zul je zien dat er op het water volop activiteiten plaatsvinden. Arubanen en toeristen zijn aan het zwemmensnorkelenzeilensurfen, et cetera. Eén van de spannendste dingen die je ondernemen boven de Caribische Zee, is parasailing. Als je gaat parasailen, ben je eigenlijk via een lijn aan het parachutespringen. Op de eerste plaats word je vastgegespt in een stevig harnas, daarna word je de lucht ingestoken door een boot waarmee je met de lijn verbonden bent. 

Parasailing op ArubaHet uitzicht over het eiland is vanaf 200 meter fenomenaal.

Adrenaline-opwekkend 

Het behoeft nauwelijks betoog dat parasailing een enorme kick geeft. Middels parasailing kunnen hoogtes bereikt worden van meer dan 200 meter. Als je eenmaal op maximale hoogte bent, zweef je vredig door het luchtruim heen. De start van het parasailingsavontuur begint op het speciaal geprepareerde achterdek van de powerboat. Dit is ook de plek waar uiteindelijk geland wordt. De speedboten waarmee gevaren wordt, moeten uiteraard over voldoende vermogen beschikken. 

Parasailing op Aruba

TIPParasailing op Aruba

Bekijk Aruba eens vanuit de lucht, ga parasailen! Tijdens deze excursie zweef je in je eentje, samen of zelfs met z'n drieën boven de oceaan, wat een gevoel van vrijheid! En wil je wat extra actie tijdens jouw vlucht laat je dan even 'dippen' in het water door de kapitein zodat je even lekker afkoelt. De kapitein van de boot zorgt voor een veilig avontuur zodat jij kunt genieten van jouw vlucht.Meer info & boeken

Vliegen tussen de vogels

Hoog in de lucht ben je niet alleen. Je vliegt boven, onder en tussen vogels. Zo is de kans aanwezig dat je tussen een formatie pelikanen komt je vliegen. Pelikanen zijn robuuste zeevogels die in squadrons over de oceaan fladderen, constant turend naar naar mogelijke prooivissen is het water. Du moment ze een visje spotten, laten ze zich als bakstenen uit de lucht vallen om vervolgens middels een snoekduik het visje uit het kristalheldere water te pikken. Pelikanen zijn zeer bedreven visjagers. Vrijwel iedere poging levert een prooi op.

Dolfijnen en zeeschildpadden spotten

Vanaf grote hoogte is het ook heel gemakkelijk om dolfijnen en zeeschildpadden te spotten die leven in de Caribische Zee die One Happy Island omspoelt. Dat zijn namelijk twee diersoorten die zich zo nu en dan aan het wateroppervlakte moeten melden om hun longen weer met zuurstof te vullen. Op die momenten worden ze zichtbaar voor parasailers. Dolfijnen hebben de neiging om te willen duelleren met de boeggolven die ontstaan als een boot door het water vaart. Dus als je dolfijnen vanuit de lucht wilt spotten, kun je jezelf het beste focussen op de bootjes en scheepjes die door het water varen.

RIU Palace Aruba

All Inclusive Hotel RIU Palace Aruba

Ultra all inclusive genieten in het luxe 5-sterren hotel RIU Palace. Heerlijk relaxen direct aan het strand!

Meer info

Reisgids Aruba

Reisgidsen over Aruba

Ga jij op vakantie naar Aruba? Met dit reishandboek kom je op de mooiste plekjes van het eiland!

Meer info

Auto huren op Aruba

Huurauto Aruba

Trek er lekker op uit met je huurauto en ontdek Aruba! Boek je huurauto bij Sunny Cars, een vertrouwd adres!

Meer info

Excursies Aruba

Jeepsafari Aruba

Jeepsafari's, duiken, zeilen, paardrijden en meer: bij Get your guide heb je de meeste keuze uit de leukste excursies!

Meer info

RIU Palace Aruba 

TIPWil jij onbezorgd genieten van een fijne vakantie op Aruba? En hou je van luxe? Dan is het 5-sterren RIU Palace echt een hotel voor jou! Het hotel is super de luxe en heeft een Ultra Al Inclusive formule. Dat is nog eens vakantie vieren zonder stress, heerlijk! Beoordeeld met een 8.3! Meer info & Direct boeken bij TUI!

Catamaran Snorkel Tour met lunch en open bar

TIPDe zon op je huid, je haren in de wind: deze snorkeltour met catamaran is fantastisch! De kapitein brengt je naar de mooiste snorkelspots. Heerlijk luieren op het dek, af en toe spring je in zee en zie je prachtige vissen. Na het snorkelen staat er een heerlijk drankje voor je klaar. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten! Beoordeeld met 4.5 uit 5.0! Meer info & Direct boeken!

Zoek je een voordelige vakantie naar Aruba? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
De Vakantie Discounter
D-Reizen
Beach Check
D-Reizen

Columns Aruba

Bekijk het overzicht van de leukste columns over Aruba