Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Aruba

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Kuurcentra en wellness

Op het moment dat je het vliegtuig verlaat en op Arubaanse bodem stapt verkeer je feitelijk al in één groot kuuroord. De aangename temperatuur, de zuivere zeelucht, het kristalheldere oceaanwater en de vriendelijke bevolking garanderen al een prettige gemoedstoestand. Tel daarbij op het zuivere drinkwater, het verse tropische fruit en de heerlijkheden die uit de Arubaanse oceaan worden gevist en gevoel van welbevinden is compleet.

Maar voor al diegene die daar nog niet genoeg aan hebben kunnen op het Aruba een keuze maken uit tientallen verschillende kuren en behandelingen in goed geoutilleerde kuur- en wellnesscentra die te vinden zijn op vrijwel alle hotels en resorts van het Caribische eiland.

SPA

De term SPA wordt veel gebruikt in Arubaanse hotels en resorts en is een afkorting van de Latijnse woorden ‘Sanus Per Aquam’, wat betekent ‘gezondheid is in het water’. In Nederland zijn de begrippen kuurcentra en wellness meer gangbaar en wordt met SPA meestal het zuivere bronwater uit de Belgische Ardennen bedoeld.

Caribbean style

Uiteraard is het kuren van alle tijden, tweeduizend jaar geleden lagen de Romeinen al te dobberen in het heilzame water, maar in de loop van de geschiedenis zijn er wereldwijd nieuwe kuurmogelijkheden en therapieën bij gekomen.

Ook het Caribische gebied heeft zich op dit gebied ontwikkeld met verschillende unieke behandelingsmethodes waarbij vaak locale ingrediënten worden gebruikt zoals tropische vruchten, aloëvera en speciale zouten.

Hydrotherapie, hot stone therapie, hydrotherapie, aromatherapie, moddertherapie, massages en gezichtsbehandelingen is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van therapieën en behandelingen die in de tientallen behandelruimtes van de meeste Arubaanse hotels en resorts mogelijk zijn.

Maar niet alleen in behandelruimtes staan ervaren therapeuten klaar om hun kunsten te vertonen ook in de buitenlucht van de hotels en resorts wordt een breed scala aan relax mogelijkheden aangeboden waardoor extra dimensies ontstaan zoals de visuele traktaties van de kleurrijk aangelegde tuinen en de betoverende blauwe Arubaanse oceaan.

Daarnaast zijn er op Aruba een flink aantal schoonheids- en kapsalons aanwezig. De meeste schoonheidsalons bieden een breed scala van schoonheidsbehandelingen aan.