Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Aruba

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Onroerend goed

Er kunnen verschillende motivaties zijn om onroerend goed aan te kopen op Aruba. Mensen die zich permanent op Aruba willen vestigen zullen op zoek moeten naar geschikte woonruimte. Andere mensen kopen een tweede huis op Aruba en verblijven daar gedurende de vakantieperiode. Sommige mensen zien de aanschaf van onroerend goed op Aruba als een prima belegging en proberen hun vakantievilla of appartement te verhuren of speculeren op een waardestijging.

Op Aruba heerst veilig investeringsklimaat en is het op dit moment gunstig om te investeren in onroerend goed. De onroerend goed prijzen laten de laatste jaren een stijgende trend zien.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigen verblijf op Aruba te creëren. Je kunt een woning voor langere tijd gaan huren, een huis kopen of een huis zelf (laten) bouwen. Als je eenmaal een woning hebt gekocht of gebouwd kun je deze ook weer laten beheren bij afwezigheid.

Lange termijn huur

Als je een woning voor lange tijd wilt gaan huren op Aruba krijg je met verschillende partijen te maken zoals: overheidsinstellingen (vergunningen en nutsbedrijven), banken & verzekeraars (verzekeringen), bemiddelaars & adviseurs (makelaars, etc.) en eventueel winkels (meubelzaken, witgoed winkels, etc.).

Kopen

Als je een huis wilt gaan kopen op Aruba krijg je ook met verschillende partijen te maken zoals: overheidsinstellingen (vergunningen, belastingen en nutsbedrijven), banken & verzekeraars (hypotheek en verzekeringen), bemiddelaars & adviseurs (makelaars, notarissen, etc.) en woonwinkels (meubelzaken, witgoed winkels, etc.).

Bouwen

Als je een huis wilt bouwen op Aruba krijg je eveneens met verschillende partijen te maken zoals: overheidsinstellingen (vergunningen, belastingen en nutsbedrijven), banken & verzekeraars (hypotheek en verzekeringen), bemiddelaars & adviseurs (makelaars, notarissen, etc.), bouwbedrijven (architectenbureaus, aannemers, bouwbedrijven, etc.) en woonwinkels (meubelzaken, witgoed winkels, etc.).