Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Aruba

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Verschepen naar Aruba

Voor mensen die zich langere tijd op Aruba gaan vestigen (emigratie, werk, studie of stage) komt het moment dat ze een keuze moeten maken, laat ik mijn spulletjes in Nederland of ik laat een deel van mijn inboedel verschepen of overvliegen naar Aruba.

Daarnaast zijn er uiteraard veel mensen op Aruba die geregeld goederen vanuit Nederland naar het Benendenwindse Eiland laten verschepen of overvliegen.

Uiteraard gaat vliegen sneller dan varen. De containerschepen zijn dan ook twee weken onderweg om de 9.000 kilometer Atlantische Oceaan te overbruggen die ligt tussen Nederland en Aruba. Omdat sommige zeevervoerders ‘track & trace’ computersystemen ontwikkeld hebben kun je als klant precies je lading volgen via internet. Op deze manier is nauwkeurig in te schatten wanneer en hoe laat de container in de haven van Oranjestad aankomt.

Verschepen naar Aruba

Bij zeevracht kun je een zeecontainer huren waarin alleen jouw goederen worden geladen: F.C.L (full container load: volle containerladingen) of een container waarin ook de spullen van anderen mee worden vervoerd: L.C.L (less than container load: deelzendingen).

De kosten van het verschepen van goederen vanuit Nederland naar Aruba zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid spulletjes die je laat vervoeren. Maar voor 25m3 aan inboedel moet je ongeveer aan 3.000 euro denken. Daarnaast is bij het vervoer van goederen altijd een risico op schade aanwezig. Daarom is het verstandig om een degelijke transportverzekering af te sluiten.

Er zijn tal van transportbedrijven die verschepingen aanbieden naar de Caribische regio waaronder ook naar Aruba. Wekelijks varen er containerschepen vanuit Nederland de haven van Oranjestad binnen.

Zeevervoerders

Carib Intertrans
Molenbaan 22 2908 LM Capelle a/d IJssel
tel. +31 (0)10-76 70 371

Wilt u emigreren naar Aruba? Carib Intertrans is een dynamisch exportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zowel zakelijk als particulier transport naar het Caribisch gebied. Carib Intertrans kan uw verhuizing van A tot Z regelen. Neem nu een kijkje op onze site voor alle informatie en een vrijblijvende offerte!
Meer info over Carib Intertrans:
| website | Email |
Wilt u hier ook een vermelding? Bekijk de mogelijkheden.