Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Aruba

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Cruises

De tijd dat cruises werden gerelateerd aan een senior publiek ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn dit soort vakanties zelfs hot bij jonge mensen. De cruiseschepen bezitten vaak alle denkbare faciliteiten zoals winkelpromenades, bioscopen, theaterzalen, zwembaden en restaurants. Op deze manier is het maken van een zorgeloze en comfortabele zeereis mogelijk.

13-dgs Caraïbische cruise vanaf Curaçao

Meer info & boekenAll inclusive! 12-14 dgs Cruise Nederlandse Antillen, Panama en Colombia

In 12 of 14 dagen vaar je naar de meest fantastische eilanden in het Caraïbisch gebied. Stel je voor, in één vakantie ontdek jij Bonaire, Curaçao, Aruba, Panama én Colombia! Aan boord geniet je van de uitgebreide all inclusive formule en dat betekent heerlijk verwend worden met hapjes, overheerlijke maaltijden en tropische cocktails! Er is een Nederlans sprekende hostess aan boord.
Meer info en boeken


Aruba is één van de meest populaire cruisebestemmingen van de Cariben. In 2010 ontving het Caribische eiland ruim 700.000 cruisetoeristen en de groei is er nog lang niet uit. De beleidsmakers op Aruba zijn drukdoende om infrastructurele verbeteringen aan te brengen om deze grote stroom van toeristen op een ordentelijke manier te laten verlopen. Daarnaast worden er steeds meer ‘things to do’ ontwikkeld voor de cruisetoeristen als ze aan wal gaan in Oranjestad. Aan boord blijft het ook fijn met een casino experience, delicatessen en heerlijke cocktails.

Het uitgebreide assortiment aan winkels en de talrijke uitgaansmogelijkheden van Oranjestad fungeren bijvoorbeeld als een magneet op de passagiers. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor de reizigers van de cruiseschepen om het eiland beter te leren kennen door middel van het huren van een auto of het maken van een excursie.

Zelfs een van de grootste cruiseschepen die ooit gebouwd is, de Queen Mary 2, meert regelmatig af in de haven van Oranjestad. De Queen Mary 2 heeft maar liefst zeventien dekken, is 345 meter lang, 41 meter breed en heeft een diepgang van tien meter. Dit schuitje kan ruim 3.000 cruisepassagiers meenemen en had in 2003 een kostprijs van bijna 1 miljard euro!

In de cruisehaven van Oranjestad kun je met verwondering kijken naar de immens grote internationale cruiseschepen. Op sommige dagen zijn er zelfs twee cruiseschepen tegelijkertijd afgemeerd in de cruisehaven van de hoofdstad van Aruba. Verbazingwekkend  dat deze drijvende flatgebouwen überhaupt kunnen varen. Het is zeer de moeite waard om het schouwspel van het aankomen en vertrekken van deze zeekolossen enige tijd vanaf de kade te volgen.

Cruiseschema (Port Calls)

Wereldwijd varen er een paar honderd oceaanwaardige cruiseschepen rond met een gemiddelde capaciteit van 2.500 passagiers. De vaarroutes van deze immense schepen worden jaren van tevoren gepland. Op deze manier is precies te voorspellen wanneer de verschillende cruiseschepen de cruisehaven van Oranjestad op Aruba aandoen.

Cruise touroperators

Gespecialiseerde cruise touroperators en reisbureaus bieden complete cruise vakanties aan naar het Caribische gebied waarbij ook Aruba wordt aangedaan.

  adres
Cruise Reizen Gervenhof 33, Putten
TUI