Reisdocumenten Vaccinaties & inentingen Aangifte goederen Huisdieren op Aruba Geldzaken Post Drinkwater Elektriciteit Telefoon & internet Hulpdiensten Toeristische informatie

Mag je je huisdier meenemen naar Aruba?

Wil je voor een langere tijd op Aruba gaan wonen of emigreren en wil je graag een huisdier (hond of kat) meenemen? Dat kan gelukkig maar er gelden wel een aantal vereisten van de Veterinaire Dienst van Aruba. Hieronder tref je een overzicht van de vereisten:

Hond ArubaDeze hond wil graag naar Aruba.

Als je een andere diersoort wilt meenemen wordt aangeraden om vooraf contact op te nemen met de Veterinaire Dienst van Aruba. Honden, katten en apen afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, exclusief Suriname, mogen niet in- of doorgevoerd worden naar Aruba. Als het dier dat je wilt invoeren naar Aruba behoort tot een beschermde diersoort moet je in het bezit zijn van zogenoemde CITES-documenten.

Dierenartsen 

Voor het geval dat je hond of kat tijdens het verblijf op Aruba medische zorg nodig heeft kun je je wenden tot verschillende dierenartsen die veterinaire diensten aanbieden in goed geoutilleerde dierenartspraktijken.

RIU Palace Aruba

All Inclusive Hotel RIU Palace Aruba

Ultra all inclusive genieten in het luxe 5-sterren hotel RIU Palace. Heerlijk relaxen direct aan het strand!

Meer info

Reisgids Aruba

Reisgidsen over Aruba

Ga jij op vakantie naar Aruba? Met dit reishandboek kom je op de mooiste plekjes van het eiland!

Meer info

Auto huren op Aruba

Huurauto Aruba

Trek er lekker op uit met je huurauto en ontdek Aruba! Boek je huurauto bij Sunny Cars, een vertrouwd adres!

Meer info

Excursies Aruba

Jeepsafari Aruba

Jeepsafari's, duiken, zeilen, paardrijden en meer: bij Get your guide heb je de meeste keuze uit de leukste excursies!

Meer info

RIU Palace Aruba 

TIPWil jij onbezorgd genieten van een fijne vakantie op Aruba? En hou je van luxe? Dan is het 5-sterren RIU Palace echt een hotel voor jou! Het hotel is super de luxe en heeft een Ultra Al Inclusive formule. Dat is nog eens vakantie vieren zonder stress, heerlijk! Beoordeeld met een 8.3! Meer info & Direct boeken bij TUI!

Catamaran Snorkel Tour met lunch en open bar

TIPDe zon op je huid, je haren in de wind: deze snorkeltour met catamaran is fantastisch! De kapitein brengt je naar de mooiste snorkelspots. Heerlijk luieren op het dek, af en toe spring je in zee en zie je prachtige vissen. Na het snorkelen staat er een heerlijk drankje voor je klaar. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten! Beoordeeld met 4.5 uit 5.0! Meer info & Direct boeken!

Zoek je een voordelige vakantie naar Aruba? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
De Vakantie Discounter
D-Reizen
Beach Check
D-Reizen

Columns Aruba

Bekijk het overzicht van de leukste columns over Aruba