Reisdocumenten Vaccinaties & inentingen Aangifte goederen Huisdieren op Aruba Geldzaken Post Drinkwater & elektriciteit Telefoon & internet Hulpdiensten Toeristische informatie

Hulpdiensten op Aruba

Het algemene alarmnummer op Aruba is 911.

Politie 

Het telefoonnummer van de politie op Aruba is: 100. Maar bij spoed kun je natuurlijk ook naar het algemene alarmnummer bellen 911. De politie op Aruba heeft een goede reputatie. Het hoofdkantoor van de politie is gevestigd in Oranjestad, daarnaast zijn er nog politieposten in Savaneta, Santa Cruz, Noord, Balashi, San Nicolas, Seroe Colorado en Palm Beach. Ben je ouder dan twaalf jaar? Dan ben je op Aruba verplicht om een geldig identiteitsbewijs met je mee te dragen zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Politie op Aruba

Brandweer 

Het telefoonnummer van de brandweer op Aruba is 115 of 911. De brandweer is op drie plekken gevestigd op Aruba. Je treft een brandweerkazerne op het vliegveld, in Tanki Flip en in San Nicolas.

Ambulance 

Het telefoonnummer van de ambulance in Oranjestad is: 587 4300
Het telefoonnummer van de ambulance in San Nicolas is: 584 5050
Bij spoed bel je het algemene alarmnummer: 911

De medische voorzieningen op Aruba zijn goed. Het eiland heeft een modern ziekenhuis in Oranjestad en een medisch centrum in San Nicolas. Een aantal grote hotels en resorts hebben bovendien een eigen arts in dienst die vierentwintig uur per dag oproepbaar is. 

Het Dr. Horacio Oduber Hospitaal in Oranjestad is het enige ziekenhuis op Aruba en vernoemd naar de eerste Arubaanse arts Dr. Horacio E. Oduber. Zowel in het Dr. Horacio Oduber Hospitaal als in een privé-kliniek is (vakantie) nierdialyse op Aruba mogelijk. Verder zijn op Aruba verschillende goed geoutilleerde tandartspraktijken en apotheken gevestigd. 

Kustwacht

In geval van noodsituaties op zee moet je zo snel mogelijk contact opnemen met het Reddings- en Coördinatie Centrum (RCC).

RIU Palace Aruba

All Inclusive Hotel RIU Palace Aruba

Ultra all inclusive genieten in het luxe 5-sterren hotel RIU Palace. Heerlijk relaxen direct aan het strand!

Meer info

Reisgids Aruba

Reisgidsen over Aruba

Ga jij op vakantie naar Aruba? Met dit reishandboek kom je op de mooiste plekjes van het eiland!

Meer info

Auto huren op Aruba

Huurauto Aruba

Trek er lekker op uit met je huurauto en ontdek Aruba! Boek je huurauto bij TUI Cars, een vertrouwd adres!

Meer info

Excursies Aruba

Jeepsafari Aruba

Jeepsafari's, duiken, zeilen, paardrijden en meer: bij Guide And Go heb je de meeste keuze uit de leukste excursies!

Meer info

RIU Palace Aruba 

TIPWil jij onbezorgd genieten van een fijne vakantie op Aruba? En hou je van luxe? Dan is het 5-sterren RIU Palace echt een hotel voor jou! Het hotel is super de luxe en heeft een Ultra Al Inclusive formule. Dat is nog eens vakantie vieren zonder stress, heerlijk! Meer info & Direct boeken!

Catamaran Snorkel Tour met Lunch

TIPDe zon op je huid, je haren in de wind: deze snorkeltour met catamaran is fantastisch! De kapitein brengt je naar de mooiste snorkelspots. Heerlijk luieren op het dek, af en toe spring je in zee en zie je prachtige vissen. Na het snorkelen staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten! Meer info & Direct boeken!

Zoek je een voordelige vakantie naar Aruba? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
De Vakantie Discounter
Kras
D-Reizen

Columns Aruba

Bekijk het overzicht van de leukste columns over Aruba